100% НЕ ЧЕСНА ГРА!
100% НЕ ЧЕСНА ГРА!
ХирурG • 19.08.2019 21:51 (7 років тому)
19.08.2019 21:51 (7 років тому)
Следите за такнным игроком пожайлуста STEAM_0:1:511427378 имеет очень высокий уровень до на явности вх и прочих посторонних програм для не честной игры ДЛЯ Модеров есть демо и на осорбление и на не понятные движение также на вх ,постоянно с префов когтак также тупо остались 1 на 1 он знает где я и ждет при том что я на шыфте постоянно и другие игроки тоже ето все замечают! вот его +слова [ADMIN] (1)MARCOPLAY.COM: Пруфы на вх есть?
19.08.2019 22:00 (7 років тому)
Хах, а ось тепер таквай на годинатоту, ти мені так і не пруфанув за вх. У чому прпролема ало? Ти мені кажеш що виходжу з префів, так що ти як дівчинка відразу біжиш на форум? Іди в спектри та зали демо і забань у чому прпролема? То що я стріляю по головах і виходжу по пінгу це не означає, що я не чистий, Почнемо з прораз, де я тебе проразив? Я сказав тільки 2 слова правдиві оспроисто для мене. 1) Ноунейм-так воно і є, ти для мене ноу, 2) Не до адмін-ти не можеш записати демо на адміна а відразу говориш що я читак.Мене знають основні люди те, що я чистий, тпроі що то це говорить? Ну все я пояснив свої слова які говорив у твою сторону, і вони не зміняться не дивлячись нема на що. Дякуємо за розуміння MARCOPLAY.COM
21.08.2019 08:10 (7 років тому)
Не зрікен, оспроисто на мою думку Міленіум хороший гравець, і не використовує заборонені програми.
Так само я не ппроачив пруфів на Wallhack та прорази з боку Міленіуму. Вам можу ппроажати утакчі та навчиться грати. Дякую: *
Так само я не ппроачив пруфів на Wallhack та прорази з боку Міленіуму. Вам можу ппроажати утакчі та навчиться грати. Дякую: *
01.09.2019 07:02 (7 років тому)
Коли Ви переглятакєте повідомлення від ХірурG, хотілося б ппроачити від вас(ХірурG) ппроачити докази у вигляді DEMO. Якщо воно таке відсутнє - ваші ж слова і є наклепом і брехнею.
п.с: я за гравцем Міленіум не помічав "читерських" моментів, але прорази чув (не в свій бік) але все ж таки це пояснює все) Оспроисто я б, якби вбабо в спину з ножа, то я б теж почав поливати брудом опонента. Але я намагаюся мовчати, щпрои не відловити бан (п.1.1). намагайтеся доводити демкою, будь ласка.
п.с: я за гравцем Міленіум не помічав "читерських" моментів, але прорази чув (не в свій бік) але все ж таки це пояснює все) Оспроисто я б, якби вбабо в спину з ножа, то я б теж почав поливати брудом опонента. Але я намагаюся мовчати, щпрои не відловити бан (п.1.1). намагайтеся доводити демкою, будь ласка.
Схожі обговорення
DEMO, правила та статистика гравців
Перед публікацією доказів перевірте запис DEMO, правила ігрових серверів та доступну статистику гравця.